Salento Familie-Toernooi groot succes

Salento Familie-Toernooi groot succes

We hebben het seizoen spectaculair afgesloten met een onwijs gezellig Familie-Toernooi. Alle leden van HBV waren van harte welkom om met hun vader, moeder, (klein-) zoon of dochter, buurvrouw, partner, nichtje of broer te spelen.

Maar liefst 64 fanatieke badmintonners zijn de baan opgegaan, waarvan een groot deel voor het eerst kennismaakte met onze mooie sport.

Het werd een sportieve middag, met veel wedstrijden die gelijk op liepen en waar veel mooie rally’s werden gespeeld. Bovenal stond het plezier centraal en dat is zeker goed gelukt. In het kader van ‘Samen 1’ was het mooi om te zien alle leden aanwezig waren: spelers van alle speelavonden speelden tegen elkaar, en van jong tot oud was aanwezig.

Na afloop werd er gesmuld van pizza’s van Salento en durfden een aantal jonge leden heel stoer de microfoon op te pakken voor de karaoke. Een mooie middag om niet snel te vergeten. Volgend jaar weer!!

Winnaars

De aanmoedigingsprijzen gingen naar Amber van Mourik -onze jongste deelnemer die samen met haar vader Sander speelde- en naar Sjaak Appel, die om de beurt met zijn kleinkinderen Floris en Bregje speelde.

De winnaars van de poules werden:

Poule A; Aiden & Denice

Poule B: Kaiden & Jesse

Poule C: Ernst & Jody

Poule D: Nick & Kob

Poule E: Bastiaan & Marnick

Alle uitslagen zijn hier te vinden:

https://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/draws.aspx?id=25313424-C5F8-488D-92DB-B5A100165074

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *