Team 1 verliest play-off van AMOR

Team 1 verliest play-off van AMOR

Het eerste team van HBV mocht een play-off promotie-wedstrijd spelen voor een plekje in de 1e divisie. Door goede resultaten in de 2e divisie, was deze play-off bereikt tegen AMOR.

Afgelopen zondag stond de play-off gepland en veel clubgenoten en familieleden kwamen kijken om Dave, Rico, Tessa, Mandy en Jessica aan te moedigen.

Het werd een enerverende middag, met prachtig badminton en veel strijdlust aan beide zijden. Helaas was het team uit Groningen een maatje te groot voor de HBV’ers.

De mannendubbel van Rico en Dave werd nog wel gewonnen, maar daarna was AMOR de bovenliggende partij. Jessica was nog wel heel dichtbij de winst, maar verloor in 3 games de damessingle met vele slopende rally’s. Ook Rico had een zenuwslopende single-partij en wist ondanks een aantal matchpoints in de 2e game (die eindige in 26-28) de wedstrijd niet te winnen.

De einduitslag werd 1-7 en hoewel enigszins geflatteerd, AMOR won verdiend. Wie weet wat nog mogelijk is in de return-wedstrijd op 9 maart in Groningen?