Hoorn Open staat voor de deur

Hoorn Open staat voor de deur

Zaterdag 13 april wordt voor de 35e keer het Hoorn Open georganiseerd door HBV. In onze eigen hal worden topbadmintonners verwacht uit heel Nederland die met elkaar de strijd aangaan.

90 badmintonners hebben zich aangemeld, een behoorlijk aantal voor een eendags-toernooi. Dat betekent dat de organisatie zal moeten puzzelen om een goed wedstrijdschema in elkaar te zetten. Maar bovenal staat gezelligheid staat voorop en wordt het een mooie dag met oude bekenden en nieuwe vriendschappen.

 

Via onderstaande knop vind je alle poule-indelingen en wedstrijdtijden zodra deze bekend zijn. Ook de uitslagen worden live geupdatet tijdens het toernooi. 

 

HBV wordt zelf goed vertegenwoordigd in alle categoriën. Clubkampioenen Dave Veerman en Vivian Huang zullen ook deelnemen en proberen de prijzen te pakken in de hoogste categorie. 

Je kunt de hele dag komen kijken om onze HBV’ers aan te moedigen. In de avond worden de finales gespeeld en de prijzen verdeeld. We sluiten af met een gezellig feestje in de kantine, dus voel je zeker welkom om langs te komen!