Geef je op voor de bardienst!

Geef je op voor de bardienst!

Beste HBV leden,

Onze vereniging draait op de inzet van vrijwilligers en op dit moment hebben we jouw hulp nodig! We zijn op zoek naar enthousiaste leden die bardiensten willen draaien op de dinsdag- en donderavonden.

Het vervullen van bardiensten is niet alleen een belangrijke taak om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, maar het biedt ook de kans om betrokken te raken bij de gemeenschap van onze club. Er is niets zo gezellig om samen een drankje te drinken na afloop van het  vrijspelen.

Om ons rooster compleet te maken, vragen we elk lid om twee bardiensten per seizoen te vervullen. Als je nog bardiensten moet doen of er een mist, meld je dan alsjeblieft aan. Als alternatief kun je er ook voor kiezen om je bardienst af te kopen voor €50,00.

We begrijpen dat ieders agenda druk kan zijn, maar met jouw hulp kunnen we ervoor zorgen dat onze vereniging blijft bloeien. Dus, laten we samenwerken en er een geweldig seizoen van maken!

Meld je snel aan voor een bardienst door je naam in te vullen op het bardienstrooster in de kantine en draag bij aan de gezelligheid van onze vereniging.

Tot gauw achter de bar!