De Grote Clubactie is weer gestart!

De Grote Clubactie is weer gestart!

Sinds 23 september is de Grote Clubactie weer begonnen en HBV doet natuurlijk ook weer mee! Door loten te kopen en kans te maken op leuke prijzen, steun je de vereniging. Van ieder verkocht lot gaat 80% rechtstreeks naar de clubkas! Het doel van dit jaar is om zoveel mogelijk loten te verkopen om geld bijeen te brengen om aan het eind van het seizoen met zijn alle jeugd leden een leuke activiteit te gaan doen. Afgelopen seizoen zijn de jeugdleden vrij van kosten gheouden voor de Pizza Party na het familietoernooi… Maar afhankelijk van het verkochten aantal lootjes kunnen we ook iets anders gaan doen!

Loten koop je hier voor €3 euro per stuk, dit kan van 24 september tot en met eind november! Wil je samen (bijvoorbeeld als bedrijf of als team) 50 loten in een keer kopen? Bestel dan een superlot, deze is onder voorwaarden ook als aftrekpost in te zetten. Deze loten zijn hier te koop!

Er zijn natuurlijk ook mooie prijzen te winnen! Kijk snel op de site van de Grote Clubactie voor wat je kan winnen met je lootjes!

Deze week worden de lotenboekjes uitgedeeld aan de jeugdleden, maar wil je nu loten kopen of verkopen aan vrienden en bekenden? Stuur ze dan onderstaande URL: https://lot.clubactie.nl/lot/hoornse-badminton-vereniging/13056