Huishoudelijke mededelingen

Huishoudelijke mededelingen

Samenvatting: graag ieders aandacht voor het juiste schoeisel en de gevonden voorwerpen.

Schoenen met zwarte zolen
Omdat we van de Copernicusschool regelmatig klachten kregen (en ook nu nog krijgen) over zwarte strepen op de vloer in de sporthal, heeft het bestuur in het verleden besloten dat sportschoenen met zwarte zolen niet zijn toegestaan. Dat geldt nog steeds! Voor de leden die al jaren lid van HBV zijn is het gesneden koek, maar in de loop van de afgelopen tijd zijn er veel nieuwe leden onze vereniging komen versterken die niet op de hoogte zijn van ons “beleid” met betrekking tot het sportschoeisel. Hierbij een dringend verzoek aan alle leden en ouders van jeugdleden om hier rekening mee te houden.

Gevonden voorwerpen
Het is steeds weer verbazingwekkend hoeveel kledingstukken en andere attributen in de kleedkamers achterblijven. Deze spullen worden door ons verzameld en in de kantine opgeslagen in de bruine krat. Na verloop van tijd wordt dat een onordelijke stapel en daar willen we van af. Omdat we niet weten of de achtergebleven kleding etc. van HBV-leden is of van leerlingen van de school, heeft het bestuur besloten dat regelmatig in de Nieuwsbrief wordt aangekondigd wanneer de gevonden voorwerpen worden afgevoerd.

Mocht je iets kwijt zijn, zoek dan nog even in de krat. De resterende kleding en schoenen worden daarna afgegeven bij de school op vrijdag 15 maart a.s.