Clubkampioenschappen gaan van start!

Clubkampioenschappen gaan van start!

Van 5 t/m 9 maart worden de jaarlijkse HBV Clubkampioenschappen gespeeld!

Met ruim 70 inschrijvingen wordt het het drukste en gezelligste evenement van het jaar. We gaan veel leuke partijen spelen!

Voor leden die niet meedoen, let op:

  • Dinsdag 5 maart zijn er nog 5 banen beschikbaar voor vrijspelen.
  • Woensdag 6 maart zijn er nog 3 banen beschikbaar voor vrijspelen.
  • Zaterdag 9 maart gaat de Mini-training niet door.

Wedstrijdschema's

Alle poules en wedstrijden zijn te vinden op badmintonnederland.toernooi.nl

Je kunt op een speler klikken om diens wedstrijden te bekijken. Ook kun je alle poules vinden onder het kopje “Schema’s”.

Tijdens het toernooi worden de uitslagen ook direct ingevoerd. Indien je een poule wint, is het mogelijk dat je nog (halve) finales speelt daarna.

Aanwezigheid en betalen

Zorg dat je 20 minuten voor je eerste wedstrijd aanwezig bent. De tijden zijn altijd een indicatie hoelaat een wedstrijd gespeeld wordt. Het is afhankelijk van hoe lang voorgaande partijen duren of je eerder of later de baan op wordt geroepen.

Voor je eerste wedstrijd betaal je bij de wedstrijdleiding. De kosten zijn:

  • €5,00 voor jeugdspelers
  • €7,50 voor seniorenspelers categorie B/C
  • €15,00 voor seniorenspelers categorie A (inclusief veren shuttles)

Buffet en Feest-Avond

Ruim 40 leden blijven gezellig eten. Er wordt een heerlijk Indisch Buffet geserveerd voor €8,50 p.p. (dit betaal je tegelijk bij het aanmelden voor je eerste wedstrijd). 

Wil je je nog opgeven voor het eten, dan kan dat tot zondag 3 maart via onderstaande knop. Ben je vegetarier? Geef dat dan ook voor a.s. zondag nog door.

Na alle finales en de prijsuitreiking volgt een Feest-Avond met DJ in de kantine voor alle volwassenen!

Reglementen

De kleine lettertjes

> Alle wedstrijden worden gespeeld met een nylon shuttle, met uitzondering van de Senioren categorie A, zij spelen met veren shuttle. Bij de Jeugd categorie A heeft nylon de voorkeur, tenzij beide spelers instemmen met het spelen met een veren shuttle. 

> De toernooitafel roept de wedstrijden om. Zorg dat je speelklaar bent rond de starttijd van jouw wedstrijden. Zodra je omgeroepen wordt, ga je naar de betreffende baan samen met je tegenstander.

> Als je een wedstrijd wint, geef je de uitslag door aan de wedstrijdtafel. Op zaterdag geldt de volgende regel: Als je een wedstrijd verliest, dan tel je de volgende wedstrijd op dezelfde baan. Zo helpen we elkaar met tellen bij de wedstrijden.

> Alle wedstrijden worden gespeeld volgens de standaard-regels: 2 gewonnen games tot 21 (bij 20-20 verlengen tot 2 punten verschil, tot maximaal 30 punten). Bij 1-1 in games wordt een 3e beslissende game gespeeld. Behalve bij de Jeugd Categorie B & C, zie hieronder:

> Bij de Jeugd Categorie B & C gelden speciale regels, zie de informatie hieronder: