HBV Familie Toernooi – 1 juni 2024

HBV Familie Toernooi – 1 juni 2024

Afgelopen zaterdag was het zover: het langverwachte HBV Familie Toernooi vond plaats, en het was een groot succes! Met maar liefst 76 inschrijvingen was de opkomst fantastisch en de sfeer uitgelaten. Dit toernooi markeerde de afsluiting van het seizoen 2023-2024, en wat was het een geweldige afsluiter!

De dag begon om 14.00 uur, met enthousiaste deelnemers van alle leeftijden die samenkwamen om te genieten van een middag vol sportiviteit en plezier. De wedstrijden waren ingedeeld op niveau, zodat iedereen een eerlijke kans had om te winnen. Gedurende de middag werden er spannende wedstrijden gespeeld, waarbij er veel gelachen en aangemoedigd werd. Elke wedstrijd duurde 10 minuten, wat zorgde voor een dynamische en energieke sfeer op de baan.

Omstreeks 17.30 uur was het toernooi afgelopen, en was het tijd voor de welverdiende Patat Party. Terwijl de geur van verse frietjes zich verspreidde, genoten de deelnemers van een heerlijke maaltijd. 

Om 18.00 uur begon de Karaoke-set voor de jeugd van HBV. De jonge leden zongen uit volle borst mee met hun favoriete hits en er was zelfs de mogelijkheid om verzoeknummers aan te vragen. De karaoke zorgde voor een hoop plezier en gelach, en het was duidelijk dat iedereen zich uitstekend vermaakte. Vanaf 19.00 uur was het de beurt aan de senioren om het feest voort te zetten.

Het HBV Familie Toernooi was niet alleen een sportief hoogtepunt, maar ook een prachtige manier om samen te komen als club en het seizoen feestelijk af te sluiten. We willen alle deelnemers, vrijwilligers en organisatoren hartelijk bedanken voor hun inzet en enthousiasme. We kijken nu al uit naar het volgende seizoen en de nieuwe editie van het familie-toernooi!

Tot volgend jaar!

 

 

Winaars van het Familie Toernooi 2024: