Familie toernooi

Familie toernooi

Op zaterdag 1 juni organiseren we het HBV Familie-Toernooi! Zo sluiten we met elkaar het seizoen 2023-2024 af.

Na dit gezelligheidstoernooi voor álle leden van HBV volgt een gezamenlijk etentje (patatjes!) en een karaoke-feest voor de jeugd (tot 19.00) en senioren!

Meld je hieronder meteen aan!

Alle leden van HBV zijn van harte welkom om zich op te geven met wie ze maar willen. Je kunt met je vader, moeder, zoon, dochter, vriend(in), buurvrouw, opa, neef of tante spelen. Of eigenlijk gewoon met wie je maar wil! 

Het is de bedoeling dat diegene (nog) geen lid van HBV is. Zo laat je anderen kennis maken met onze leuke sport! 

Voor jeugd-spelers onder de 12 jaar geldt dat zij alleen met een partner mogen spelen boven de 12 jaar. Deze partner mag eventueel wel lid zijn van HBV. 

Het toernooi begint om 14.00. We delen de wedstrijden zoveel mogelijk in op niveau. Er wordt gespeeld op tijd: 10 minuten per wedstrijd.

Circa 17.30 is het toernooi afgelopen. Tijd voor de Patat Party!!! We laten patatjes bezorgen en doen de frituur aan voor lekkere snacks.

Om 18.00 gaat de Karaoke-set aan voor de jeugd van HBV en kan er uit volle borst meegezongen worden met de grootste hits. Je kunt ook je eigen favoriete nummer aanvragen!

Vanaf 19.00 begint het grote feest voor de senioren. De muziek gaat nog een standje harder en de voetjes kunnen van de vloer. De karaoke set is dan ook nog steeds beschikbaar voor de liefhebbers!

Kosten Toernooi: €10,00 per koppel, inclusief patat & limonade

Inschrijven kan tot uiterlijk 25 mei via onderstaande knop.

Voor vragen kun je terecht bij de Activiteiten-Commissie: activiteiten@hoornse-bv.nl