Vrijwilligers opgelet: EHBO-ers gevraagd!

Vrijwilligers opgelet: EHBO-ers gevraagd!

Vrijwillgers opgelet!

Veiligheid staat voorop, vooral op het sportveld. Daarom biedt de gemeente Hoorn jullie een uitgelezen kans om de veiligheid binnen jullie verenigingen te vergroten. Maak gebruik van onze EHBO-Boost!

Wat houdt het in?
Twee vrijwilligers per sportvereniging worden uitgenodigd om deel te nemen aan een EHBO-cursus georganiseerd door BHV-4-YOU. De cursussen zijn gericht op cruciale EHBO-vaardigheden die specifiek relevant zijn voor sportverenigingen. Denk aan reanimatie en het gebruik van een AED, de Rautek-greep voor het veilig verplaatsen van een slachtoffer na een ongeval, behandeling van veelvoorkomende sportblessures, en meer.

Wanneer en waar?
Donderdag 25 april van 18:00 – 20:00 u bij HCSV Zwaluwen ’30
Donderdag 25 april van 20:15 – 22:15 u bij HCSV Zwaluwen ’30
Dinsdag 21 mei van 18:00 – 20:00 u bij SV Always Forward
Dinsdag 21 mei van 20:15- 22:15 u bij SV Always Forward

Waarom deelnemen?
Na succesvolle afronding ontvangen de deelnemers een officieel erkend NRR-certificaat. Dit is een unieke kans om ervoor te zorgen dat jullie vrijwilligers goed getraind zijn en in staat zijn om adequaat te reageren in noodsituaties.

 

Jullie input is welkom!
BHV-4-YOU staat open voor suggesties van jullie kant. Als jullie specifieke onderwerpen willen bespreken, denken ze graag met jullie mee over hoe dit in de cursus geïntegreerd kan worden.

Hoe meld je je aan?
Wacht niet te lang! Meld je nu aan voor deze EHBO-cursus, want vol=vol. Een kans om niet te missen voor de veiligheid van jouw vereniging!

Voor aanmeldingen en meer informatie, neem contact op met: communicatie@hoornse-bv.nl