Verslag HBV 2 tegen Schollevaar

Verslag HBV 2 tegen Schollevaar

Team 2 heeft zondag een succesvolle dag gehad in Capelle aan de IJssel.

Deze verre reis hebben zij opgesplitst door eerst gezellig te gaan brunchen met elkaar in Hoofddorp voorafgaand aan de wedstrijd. Hierdoor zat de teamsfeer er goed in en dat was ook merkbaar tijdens de wedstrijden.

De herendubbel was spannend, maar Rico en Danny bleven goed gefocust en trokken het eerste punt naar binnen. De dames hadden het zwaarder. In de hele lange rally’s (zoals een echte damesdubbel hoort te zijn) trokken Rosaline en Feng van HBV vaak aan het lange eind. Echter er zaten te veel foutjes tussendoor waardoor dit punt toch naar Schollevaar ging.

In de eerste herensingel van Joey was het af en toe millimeter werk met het pluimpje op of net naast de lijn (credits naar de eerlijke lijnrechter), in het voordeel van HBV. In de damesenkel liet Sanne weinig ruimte om het echt spannend te maken, en deze ging in 2 sets naar HBV.

Ook Feng liet er geen twijfel over bestaan en won in 2 sets. Rico vocht voor iedere punt, en dit werd beloond met winst na 3 sets en verlenging. Tot groot vermaak van de scheids, want elke rally was een genot om naar te kijken, met veel geduik.

De mix van Joey en Rosaline heb ik niet gezien maar was vast goed want ze waren al snel weer van de baan af, in het bezit van nog een punt voor Hoornse. De mix van Danny en Sanne liep soepel in de eerste set, maar de tweede moesten zij toch weggeven. De derde vochten zij terug vanaf 14-18 achterstand, en pakten zo het laatste punt.
7-1 dus, hier mag team 2 tevreden op terugkijken.

Maar vooral een enorm gezellig dag met een goede sfeer, en veel aanmoediging.

Aanstaande zaterdag speelt team 2 om 19:00 thuis tegen Duinwijck. Komt dat zien!

Geschreven door Sanne Roos