Salento sponsor van het Familie-Toernooi’

Salento sponsor van het Familie-Toernooi’

We zijn verheugd om aan te kondigen dat het einde van het seizoen nadert, en we gaan dit op een spectaculaire manier afsluiten met het Familie-Toernooi! Komende zaterdag zullen 30 koppels de strijd met elkaar aangaan, waarbij gezelligheid voorop staat.

We zijn ook verheugd om aan te kondigen dat het toernooi wordt gesponsord door Restaurant Salento. We zijn ontzettend dankbaar voor hun steun en ze zullen de Pizza-Party na afloop verzorgen. Verheug je op heerlijke pizza’s om je energie weer aan te vullen na alle spannende wedstrijden.

Maar het plezier stopt hier niet! Na het smullen van de pizza’s zal de karaoke worden gestart. Dus zelfs als je niet deelneemt aan het toernooi, ben je van harte welkom om mee te feesten en je zangtalenten te laten horen.

Het wedstrijdschema zal vrijdag bekend worden gemaakt, dus houd je mailbox en onze website in de gaten. Het toernooi begint om 14.30 uur en zal rond 17.30 uur eindigen.

We hopen jullie allemaal te zien op dit gezellige evenement en laten we samen het seizoen op een leuke en sportieve manier afsluiten!