Pieten-badminton een groot succes!

Pieten-badminton een groot succes!

Op zaterdagochtend trainen elke week zo’n 30 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 9 jaar bij HBV. Deze zaterdag was een extra bijzondere training: alle kinderen mochten verkleed komen als Piet voor het Pieten-badminton!

De begeleiders hadden bijzondere spellen klaargezet, helemaal in het teken van Sinterklaas. Zo moesten de kinderen op huizen klimmen en cadeautjes (shuttles) in de schoorsteen gooien. Er werd gebalanceerd op smalle daken, waarbij de kinderen heel knap de shuttle op hun racket hielden. Ook het shuttle-kanon was een groot succes!

De kinderen hebben zich enorm uitgeslooft en verdienden dan ook na elk spel een aantal pepernoten. Na een uur waren alle pietjes helemaal gesloopt en konden ze voldaan en met een volle pepernoten-buik naar huis.

Met dank aan de vele trainers en begeleiders! 

Bamito Diploma

Volgende week is ook een bijzondere training! De 10 Probeerbadminton-trainingen zitten er dan op en het is tijd voor de kinderen om te laten zien wat ze afgelopen periode allemaal hebben geleerd!

Ouders zijn van harte welkom om te blijven kijken. De groepjes zullen om de beurt een demonstratie geven van alles wat ze nu al kunnen en de kinderen kunnen daarbij een diploma verdienen.

Uiteraard kunnen de kinderen daarna besluiten om lid te worden en nog de rest van het seizoen te blijven trainen op de zaterdagochtend. De formulieren voor lidmaatschap zullen worden uitgedeeld na afloop.