Commissies

HBV is een grote badmintonvereniging. Om alle activiteiten in goede banen te leiden, wordt de vereniging geleid door het bestuur. Het bestuur kan voor specifieke onderwerpen een beroep doen op de commissies die voor die onderwerpen opgericht zijn. Binnen de vereniging zijn de volgende commissies actief.

Jeugd Commissie

De jeugdcommissie houdt zich bezig met alle zaken rondom de jeugdbadmintonners. Tot de taken behoren: regelen van opvang en begeleiding jeugdleden, regelen van jeugdtrainers, organisatie jeugdcompetitie, jeugdtoernooien en de organisatie van diverse jeugdevenementen.

Voorzitter JC

Sander Meester

Lid JC

Vacature

Lid JC

Vacature

Lid JC

Vacature

Lid JC

VacatureTechnische Commissie

De technische commissie is verantwoordelijk voor alle zaken rondom de competitie, zoals inschrijving van teams, teamindelingen, teamgesprekken, etc. Daarnaast heeft zij ook de verantwoordelijkheid voor de aanstelling van de trainers, de indeling van de trainingen, de aankoop en verdeling van de shuttles.

Voorzitter TC

Katja van Walstijn

Lid TC

Rico Klaassen Bos

Lid TC

Sanne Roos

Competitie Contact Persoon

Nils van Hoegee

Lid TC

Joey Muns

Manager Team 1

Roger van Leeuwen

Lid TC

Michiel VeermanRecreanten Commissie

De recreantencommissie houdt zich bezig met alle zaken rondom de senioren recreanten. Tot de taken behoren in ieder geval: opvang nieuwe leden, organisatie speelavonden, toernooien en andere evenementen voor recreanten.

Voorzitter RC

Carla Schouten

Lid RC

Hugo de GrootKantine Commissie

De kantinecommissie is houdt zich bezig met alle zaken rondom de kantine. Tot de taken behoren in ieder geval het voorraadbeheer, barrooster, schoonmaak en controle IVA.

Lid KC

Jessica Ottenhoff

Lid KC

Dave Veerman

Lid KC

Justin GroenSponsor Commissie

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor de werving van sponsoren en het onderhouden van de contacten met sponsoren.

Lid SC

Nick Eijssens

Lid SC

Erik Joosse