Commissies

HBV is een grote badmintonvereniging. Om alle activiteiten in goede banen te leiden, wordt de vereniging geleid door het bestuur.

Het bestuur kan voor specifieke onderwerpen een beroep doen op de commissies die voor die onderwerpen opgericht zijn. Binnen de vereniging zijn de volgende commissies actief.


 

Jeugdcommissie

De jeugdcommissie houdt zich bezig met alle zaken rondom de jeugdbadmintonners. Tot de taken behoren: regelen van opvang en begeleiding jeugdleden, regelen van jeugdtrainers, organisatie jeugdcompetitie, jeugdtoernooien en de organisatie van diverse jeugdevenementen.


 

Kantinecommissie

De kantinecommissie is houdt zich bezig met alle zaken rondom de kantine. Tot de taken behoren in ieder geval het voorraadbeheer, barrooster, schoonmaak en controle IVA.


 

Recreantencommissie

De recreantencommissie houdt zich bezig met alle zaken rondom de senioren recreanten. Tot de taken behoren in ieder geval: opvang nieuwe leden, organisatie speelavonden, toernooien en andere evenementen voor recreanten. 


 

Technische commissie

De technische commissie is verantwoordelijk voor alle zaken rondom de competitie, zoals inschrijving van teams, teamindelingen, teamgesprekken, etc. Daarnaast heeft zij ook de verantwoordelijkheid voor de aanstelling van de trainers, de indeling van de trainingen, de aankoop en verdeling van de shuttles en de organisatie van diverse toernooien.