Nutri-Dynamics nieuwe sponsor HBV 1

Nutri-Dynamics nieuwe sponsor HBV 1

Voor het seizoen 2021-2022 heeft HBV een nieuwe sponsor aan zich weten te binden! Nutri-Dynamics zal het komende seizoen ons Eredivisie-team sponsoren.

De naam van Nutri-Dynamics wordt verbonden aan het team. Op alle officiële kanalen zal het eerste team worden aangeduid met Nutri-Dynamics Hoornse BV 1.

De Technische Commissie is ontzettend verheugd dat Nutri-Dynamics zich in deze bijzondere tijden inzet voor de badmintonsport in Hoorn. Het eerste team van HBV begint steeds meer gestalte te krijgen en in de komende weken zullen we op deze site bekendmaken in welke formatie Nutri-Dynamics Hoornse BV 1  komend seizoen zal gaan spelen.

Nutri-Dynamics stelt zich voor:

Nutri-Dynamics is een bedrijf gespecialiseerd in het produceren van voedingssupplementen, gezondheidsproducten, sportvoeding en dieetproducten. Op het gebied van private label bieden wij het totaalconcept. Van inkoop van grondstoffen en de fabricage van het eindproduct, tot het ontwerp van de verpakking. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark waardoor wij o.a. kunnen capsuleren, tabletteren, en tevens poeders en vloeibare substanties kunnen afvullen en verpotten. Ook kunnen wij u van advies dienen op het gebied van wet- en regelgeving omtrent gezondheidsclaims en etikettering.

HBV en Nutri-Dynamics kijken uit naar een fijne samenwerking. HBV heeft na het tekenen van het sponsorcontract twee rackets en een shuttle geschonken aan het bedrijf als blijk van waardering. Zo kan er in de pauzes een shuttle geslagen worden in het bedrijfspand!