Nutri-Dynamics HBV 1 klaar voor Eredivisie

Nutri-Dynamics HBV 1 klaar voor Eredivisie

Welkom bij een nieuw Eredivisie seizoen bij HBV!

Nadat het vorige seizoen abrupt werd afgebroken door de coronapandemie, waarbij onze hoofdsponsor ook zwaar werd getroffen en zich noodgedwongen moest terugtrekken, hebben we toch weer een nieuwe sponsor weten binnen te halen, te weten Nutri-Dynamics!

Helaas hebben een aantal spelers ons team verlaten: Chloe Mayer, Finn Achthoven (beiden Duinwijck), Dennis Lens (DKC) en Ruben Wijnands (naar Amersfoort). Wij wensen hun succes toe bij hun nieuwe verenigingen.

Maar wij verwelkomen ook een aantal nieuwe spelers!

  • Robin Mesman: hij woont in Almere en komt over van Amersfoort waar hij met zijn team bovenaan stond in de 1e divisie toen deze werd afgebroken door corona.
  • Simone Hermsen: zij woont in Oosthuizen en komt over van het eerste team van Velo, ook uitkomend in de Eredivisie.
  • Mireille van Daal: deze routinier woont in Almere en komt over van Van Zijderveld en heeft haar sporen al ruim verdiend in de Eredivisie.
  • Patrick Zbinden: hij komt uit Zwitserland maar is meer dan regelmatig in Nederland omdat hij een Nederlandse vriendin heeft.
Enkele spelers onze selectie samen met begeleiding

Wij wensen hun veel speelplezier toe bij onze vereniging.

Daarnaast zijn Jessica Ottenhoff, Kelly van Buiten, Thomas Sibbald en Iris Tabeling onze club trouw gebleven en is good old Dave Veerman bereid gevonden om ook weer mee te spelen.

Ook zijn de coaches Serge Mayer en Max Sibbald en teammanager Roger van Leeuwen verantwoordelijk voor de begeleiding van het team.

Wij hopen dat het weer een leuk seizoen zal worden en dat we veel publiek mogen verwelkomen.

Onze eerste thuiswedstrijd zal zijn komende zaterdag 11 september om 19:00 uur tegen Amersfoort (waar 3 oud HBV-ers spelen) dus komt allen kijken en ons aanmoedigen!