Nieuwjaarstoernooi 2023 een groot succes!

Nieuwjaarstoernooi 2023 een groot succes!

Vorige week zondag heeft HBV het nieuwe jaar ingeluid met het Nieuwjaarstoernooi. Ruim 40 leden van onze club, vanuit alle geledingen en van jong tot oud, waren aanwezig voor dit gezelligheidstoernooi.

Nieuwjaarstoernooi groot succes

Afgelopen zondag heeft HBV het nieuwe jaar ingeluid met het Nieuwjaarstoernooi. Ruim 40 leden van onze club, vanuit alle geledingen en van jong tot oud, waren aanwezig voor dit gezelligheidstoernooitje.

Eerst bracht voorzitter Angela een mooie toost uit op het nieuwe jaar. Ze bedankte daarbij de vele vrijwilligers die zich voor HBV inzetten. Ook heette ze alle nieuwe leden welkom bij onze vereniging.

Gezelligheidstoernooi

Na de champagne en oliebollen kon het toernooitje beginnen. De Activiteiten-Commissie, die dit seizoen is opgericht, had 4 ‘gekke’ badmintonbanen opgezet: op één baan werd met een ballon aan het racket gespeeld (best irritant), op een andere baan speelde je met een ooglapje (om diepte te zien heb je twee ogen nodig), op de derde baan werd met lakens om het net heen gespeeld (zo kon de tegenstander je ongezien verrassen) en tot slot was er een baan waar het net heel hoog was opgezet.

Door middel van kaartjes trekken werden de spelers kriskras over de banen verdeeld en werden gezellige wedstrijdjes gespeeld. Na elke 10 minuten werd er gewisseld. Wie pauze had, kon spelletjes spelen die klaargezet waren. Er werd dan ook druk getafeltennist en gesjoeld. 

Prijswinnaars

Het werd een sportieve en gezellige middag. Tot slot werden er ook nog drie prijzen uitgereikt:

Liv en Stijn kregen een prijs voor hun geweldige outfit. Zij hadden de dresscode ‘Mix the Seasons’ (zomer&winter) heel goed uitgevoerd en wonnen verdiend.

Ook was er een prijs voor degene die een score had die het dichtst bij de ‘100’ lag: dit bleek Sjaak te zijn met een totaal van 102 punten!

Bedankt allemaal voor de gezellige middag en een heel gezond en sportief 2023 gewenst!