De kick-off van het nieuwe badminton seizoen voor alle leden! – GAAT NIET DOOR

De kick-off van het nieuwe badminton seizoen voor alle leden! – GAAT NIET DOOR

DEZE ACTIVITEIT GAAT NIET DOOR! De deelnemers hebben een mail ontvangen.


Op zaterdag 2 september organiseren we bij HBV een Kick-Off voor álle leden.

Alle leden krijgen tijdens de Kick-Off hun label als bewijs van lidmaatschap. Dit label heb je nodig om op jouw speelavond of training te kunnen badmintonnen. Dit geldt vanaf komend seizoen ook voor jeugdleden en leden die competitie spelen.

Bij de Kick-Off geeft het bestuur ook een korte presentatie over de plannen komend seizoen. Handig voor alle leden om hier bij te zijn!

Na de Kick-Off is het tijd om de baan op te gaan! We starten het seizoen met een gezelligheidstoernooi: Duo-Duel!

Je gaat samen met een partner naar keuze (of wij zoeken een partner voor je) de strijd aan tegen clubgenoten op dit gezellige toernooi. Wij zorgen dat je een aantal spannende potjes kunt spelen om het seizoen goed te starten. 

Bij het Duo-Duel maakt het niet uit of je een dames-dubbel, heren-dubbel of gemengd-dubbel vormt! Speel met iemand met wie je het leuk vindt om eens samen te spelen. 

Tijdens en na het spelen kun je smullen in de kantine: alle leden krijgen deze dag een lekkere hotdog, als smaakvolle start van het seizoen 2023-2024!

Kosten: €2,00 p.p.

Aanmelden kan tot en met woensdag 30 augustus: https://forms.gle/Fx9UEnDJkaCCgQ586

Let op: ieder lid dient zich aan te melden. Je kunt wel opgeven met wie je wilt spelen, maar diegene dient zich zelf ook in te schrijven!