HBV jeugd uit bij de Treffers

HBV jeugd uit bij de Treffers

Zondag speelde de J1, J2 en J5 van de Hoornse BV uit bij de Treffers in Kortenhoef.

De J2 spelend in de U17 gemengd, bestaat uit Nick, Rens en Sven en spelen inmiddels al 3 á 4 jaar competitie bij de jeugd van HBV. Ze vinden dat het nu best goed gaat en gaan graag door tot ze in de J1 zitten! Zondag bij de Treffers gaat het voorspoedig en winnen de mannen met 0-6 zonder een set te verliezen. De jongens staan nu fier bovenaan in het klassement!

De J1 met Julia, Umi, Thijs, Ruben en Boaz speelden ook een goede wedstrijd tegen de Treffers. Met name de dames dubbel van Umi en Julia en de gemengd dubbel van Ruben en Umi waren spannende drie setters. Umi wint de gemakkelijkste pot van vandaag, haar single. De J1 gaat ondanks de 7-1 verloren wedstrijd met een goedgevoel terug naar Hoorn.

Onze jongste competitieteam de J5 speelde vandaag zijn eerste uitwedstrijd. In de opstartcompetitie maken Djayson, Kaiden en Millaray kennis met het spelen van wedstijden. In de opstap help je elkaar met puntentelling, aan de goede kant opslaan en maken ze kennis met het badmintonspelletje. De volgende keer meer over deze kanjers!