Gezellige zondagochtend bij HBV jeugdcompetitie!

Gezellige zondagochtend bij HBV jeugdcompetitie!

HBV J1

Op zondagochtend 29 januari speelde alle jeugdcompetitieteams voor het eerst dit seizoen bij HBV thuis. Het terras was super goed gevuld met supporters van HBV en alle tegenstanders! Bij alle teams werd gevochten voor iedere shuttle en liepen trainers Maurice en John in de hal rond om hier en daar wat aanwijzingen te geven.

De J1 met Julia, Umi, Thijs, Boaz en Ruben speelden vandaag van de 8 wedstrijden, 5 drie setters tegen Duinwijck! Gezien de laatste wedstrijden zijn de winst in het damesdubbel en de enkel van Julia een hele mooi opsteker van het team. Super goed gedaan!

De J2 met Nick, Rens en Sven maakte er een spannende 3-3 van. Ook hier werden 4 driesetters gespeeld. Het dubbel van Rens en Nick en de enkel partij van Nick zorgde uit eindelijk voor het gelijkspel. Het was voor de J2 even geleden dat ze zoveel tegenstand hadden gekregen en tegen Volant 90 J1 vandaag flink aan de bak moesten. De J2 staat in de competitie met 9 overwinningen nog steeds op de 1e plaats.

De J3 met Ryan, Melvin en Quinten wint met 4-2 van Polisport J2. Deze kanjers zijn harstikke goed bezig! De dubbel van Quinten en Ryan was vandaag super spannend en ging helaas in 3 sets verloren. De J3 doet nog zeker mee voor de winst in deze competitie.

De J4 met Charlotte, Sophia en Sven maakte er tot aan het einde een spannende wedstrijd van tegen Polisport J3. Om het extra spannend te maken gingen verloren Charlotte en Sofia in een 3 setter de laatste game met 21-23, maar zorgde Sven met zijn enkel het tegenovergestelde, winst met 23-21 in de derde game. De J4 doet lekker mee in de competitie en staan op een hele nette 2e plaats.

De J5 met Djayson, Kaiden en Millaray speelt een spannende 3-3 tegen Polisport J4. Deze dame en heren spelen in de opstartcompetitie om vooral kennis te maken met de badminton spelletje. Dat een wedstrijd dan gelijk opgaat is voor iedereen leerzaam en gaat iedereen met een goed gevoel naar huis.

Namens de JC nog even dank aan alle ouders die helpen om met bar- en zaaldiensten er weer een geslaagde ochtend van te maken