HBV Gaat Los!

HBV Gaat Los!

Wij willen investeren in de trainingsmaterialen voor onze leden en hebben project HBV Gaat Los! opgezet. Met dit project willen wij investeren in nieuwe spullen voor alle leden jong en oud, maar daar is natuurlijk wel extra geld voor nodig. Daarom houden wij een actie in samenwerking met de VriendenLoterij!

Help jij HBV aan extra inkomsten om HBV Gaat Los! te realiseren?
HBV organiseert samen met de Vrienden Loterij een belactie . Op woensdag 6 april tussen 18:30 en 22:00 kun je een telefoontje verwachten van een van onze vrijwilligers met de oproep mee te spelen in de Vrienden Loterij. Doe jij mee, ontvang je de volgende voordelen:
• Minimaal 40% van de inleg van elk lot komt ten goede aan HBV Gaat Los;
• Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs. Uit de maandelijkse trekking maken ze elk uur een winnaar bekend van € 1.000,-, elke dag gaat er € 10.000,- uit, elke week € 100.000,- en iedere maand zelfs € 1 MILJOEN! Daarnaast maak je iedere maandtrekking ook nog een kans op meer dan 200.000 prachtige prijzen, zoals stedentrips, luxe cadeaubonnen en keuzeprijzen;
• Als deelnemer in de VriendenLoterij ontvang je een VIP-KAART.
Hiermee heb je gratis toegang bij ruim 125 musea en ontvang je korting op dagjes en avondjes uit

Mocht je echt niet gebeld willen worden, geef dat dan aan door een mail te sturen naar communicatie@hoornse-bv.nl.

Laten we samen zoveel mogelijk loten om zo extra geld voor de club bijeen te brengen. Hoe meer loten we verkopen, hoe sneller we HBV Gaat Los! kunnen realiseren. Houd je telefoon op 6 april extra goed in de gaten!