Geslaagde Bamito FUN-dag bij HBV!

Geslaagde Bamito FUN-dag bij HBV!

Afgelopen zaterdag hebben we de Bamito FUN-dag georganiseerd bij HBV. En omdat het zo leuk was, willen nog even terugblikken op deze fantastische ochtend!

Om 09:45 druppelden de eerste kinderen binnen. Na ontvangst van een naamsticker en een stuk fruit konden zij alvast gaan oefenen met hooghouden, met ballon of shuttle. Om 10:00 waren alle 80 kinderen binnen en bezig met hooghouden. Al die ballonnen in de lucht gaf al een heel leuk beeld!

Toen was het tijd om te starten! Onder leiding van Rico werden alle kinderen in groepjes verdeeld en mochten zij met de begeleiding mee naar het eerste spelletje.

Tijdens 11 verschillende spelletjes leerden de kinderen op speelse wijze kennis maken met badminton. Zo moesten shuttles terug worden geslagen uit een shuttle kanon, werd een shuttle-estafette gehouden en werden shuttles in mandjes gemikt en door hoepels gegooid.

Na de 11 rondes ging de organisatie met ingewikkelde formules uitrekenen wie de grote winnaars waren van de dag was geworden en in de tussentijd konden de kinderen even badmintonnen.

Het scheelde niet veel, maar groepjes 3 en 5 hadden net iets meer punten gescoord en werden de winnaars! Maar wat bleek: de rest van de groepjes hebben precies even veel punten gescoord waardoor iedereen met een prijs naar huis ging!

Het was een geweldige ochtend waarbij wij alle deelnemers, vrijwilligers en organisaties willen bedanken. Ruim 30 vrijwilligers van HBV -leden uit alle afdelingen van de club- hebben deze dag mogelijk gemaakt. Zonder jullie was deze mooie dag niet mogelijk geweest!

Was je ook bij deze leuke dag aanwezig en wil je graag leren badmintonnen? Schrijf je dan in voor Probeerbadminton en doe 10 trainingen mee voor 25 euro! Dit kan via, deze link.
Twijfel je nog of badminton iets voor jou is, of wil je gewoon eens een keertje een kijkje komen nemen bij een van onze trainingen, stuur dan een mailtje naar jeugdcommissie@hoornse-bv.nl