HBV Familie-Toernooi 2023!

HBV Familie-Toernooi 2023!

Op zaterdag 10 juni organiseren we het HBV Familie-Toernooi! Zo sluiten we met elkaar het seizoen 2022-2023 af.
Na dit gezelligheidstoernooi voor álle leden van HBV volgt een gezamenlijk etentje (pizza’s!) en een karaoke-feest voor de jeugd (tot 19.00) en senioren!

Meld je meteen aan: https://forms.gle/zVZ3nMsDW9RRWe2z7

Alle leden van HBV zijn van harte welkom om zich op te geven met wie ze maar willen. Je kunt met je vader, moeder, zoon, dochter, vriend(in), buurvrouw, opa, neef of tante spelen. Of eigenlijk gewoon met wie je maar wil!  Het is de bedoeling dat diegene (nog) geen lid van HBV is. Zo laat je anderen kennis maken met onze leuke sport!  Voor jeugd-spelers onder de 12 jaar geldt dat zij alleen met een partner mogen spelen boven de 12 jaar. Deze partner mag eventueel wel lid zijn van HBV. 

Het toernooi begint om 14.00. We delen de wedstrijden zoveel mogelijk in op niveau. Er wordt gespeeld op tijd: 10 minuten per wedstrijd.

Circa 17.30 is het toernooi afgelopen. Het is extra gezellig als jullie dan ook blijven voor de Pizza Party! We eten gezellig met elkaar, waarbij je pizza-slices kunt proeven van allerlei verschillende pizza’s.

Om 18.00 gaat de Karaoke-set aan voor de jeugd van HBV en kan er uit volle borst meegezongen worden met de grootste hits. Je kunt ook je eigen favoriete nummer aanvragen!

Vanaf 19.00 begint het grote feest voor de senioren. De muziek gaat nog een standje harder en de voetjes kunnen van de vloer. De karaoke set is dan ook nog steeds beschikbaar voor de liefhebbers!

Kosten Toernooi:
-Jeugdleden: €2,50 per koppel
-Seniorenleden: €5,00 per koppel

Kosten Pizza-Party:
-Kinderen: €5,00 per persoon
-Volwassenen: €7,50 per persoon

Inschrijven kan tot uiterlijk 3 juni.

Voor vragen kun je terecht bij de Activiteiten-Commissie: ac.hoornsebv@gmail.com