Drop Shot met 8-0 te sterk voor HBV

Drop Shot met 8-0 te sterk voor HBV

Helaas is er blessureleed en kunnen Robin en Kelly niet meedoen. Gelukkig konden Joey en Sanne uit team 2 in vallen.

Het werd een zware avond tegen het sterke team van Drop Shot. De damesdubbel van Mireille en Sanne ging moeizaam vam start, maar de 2e set kwamen ze goed mee tot wel 19 punten door het spel goed te vertragen.

De herendubbel van Dave en Thomas tegen Wessel en Lars was ook erg pittig, met 2 x 14 wisten de heren het spel niet te maken.

De singels mochten op de baan. Thomas gaf alles wat hij had maar het was niet genoeg tegen Joran Kweekel, die met harde smashes snel de rally wist te beïndigen in zijn voordeel. Joey had het evenmin makkelijk, maar kwam wel meer in zn spel de 2e set door het spel wat te kunnen vertragen.

Simone singelde tegen Jaymie, en kwam niet lekker in haar spel, met 11 en 6 was het snel gespeeld. Mireille gaf de Horinezen in ieder geval nog een gewonnen set deze avond, maar kon door te veel fouten de derde set niet naar zich toe trekken.

Joey en Simone hadden al vaker samen gespeeld, en hadden wel plezier, echter het krachtsverschil was simpelweg te groot. Dave en Sanne waren ook goed op elkaar ingespeeld maar tegen Wessel en Novi mocht dit niet baten.

Al met al een maatje te groot voor de Horinezen vanavond, maar desalniettemin gestreden met elkaar en een goede teamspirit!

Mooie foto’s van Alex van Zaanen van onze team 1-spelers: