Eerste competitie ronde seizoen 22/23! – Deel 1

Eerste competitie ronde seizoen 22/23! – Deel 1

Vorige week heeft team 1 de competitie al afgetrapt, maar de rest van de teams mochten dit weekend aan de gang! Benieuwd hoe het gegaan is?

Hoornse BV 5 – Upsilon BC 2

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk weer zo ver, de eerste wedstrijd van het seizoen stond op het programma voor team 5! Om 14:00 begonnen de eerste dubbels tegen Upsilon BC 2. Florian en Mark beten het spits af en gingen de strijd aan tegen Lars Baas en Erwin Vlaar, na veel spannende momenten wonnen de heren het eerste punt met 23-21 en 21-19.

Lindsey en Fenna namen het op tegen Linsey Cortvriendt en Karin Guldenmund, ook zij maakte er een spannende pot van en sleepte hiermee het tweede punt binnen door te winnen met 21-18 en 21-19.

Na de dubbels stonden de enkels op het spel. Als eerst nam Rik het op tegen Erwin . Na een mooie wedstrijd was Rik de betere van de twee en won met 21-12 en 21-13! Zeker niet slecht voor de eerste enkel! De eerste dames enkel ging tussen de naamgenoten Lindsey en Linsey . In de eerste set gingen de dames gelijkwaardig aan elkaar op, helaas verloor Lindsey Gooijers die set met 21-18. In de tweede set was Linsey Cortvriendt net iets beter waardoor Upsilon hun eerste punt binnen haalde.

De tweede mannen enkel was een wedstrijd tussen Florian en Youri Stroo, en ook deze wedstrijd was zenuwslopend. Florian won de eerste sett met 23-21! In de tweede set was Florian, Youri te slim af en maakte er 21-14 van. De laatste enkel ging tussen Fenna en Karin Guldenmund. De dames namen het eerder in een vorig seizoen al tegen elkaar op en dat was ook altijd spannend. De dames maakte er dit keer zelfs een derde set van, waarin Fenna won en het vijfde punt binnen haalde! De stand was: 18-21, 21-8 en 21-10!

Als laatste de mixen! Mark en Lindsey stonden tegenover Lars en Linsey . De teams waren in de eerste set aan elkaar gewaagd en verloren net aan met 18-21. Helaas verloren ze ook de tweede set met 11-21. Rik en Fenna speelde de laatste wedstrijd tegen Youri en Karin . Rik en Fenna begonnen goed en wonnen de eerste set met 21-13! In de tweede set verloor HBV net aan met 20-22, hierdoor gingen ze door naar een derde set

. Rik en Fenna begonnen stabiel, helaas gaven ze de laatste punten weg en verloren ze net aan met 19-21 en dat was even balen!

Uiteindelijk kwamen we als team uit op een 5-3 overwinning en dat was zeker niet slecht voor een eerste wedstrijd, nu hopen dat dat we de volgende keer nog wat punten kunnen veroveren! Volgende week op de planning: Vennewater!

Hoornse BV 6 – Upsilon BC 3

Team 6 mocht de competitie starten met een wedstrijd tegen Upsilon, de eerste van het seizoen. De opstelling: Jonathan, Debby, Inge, John en Frederik. Normaal wordt het team versterkt door Raymond, maar hij kon niet mee doen.Gelukkig hadden we Frederik die kon invallen. Frederik heeft het goed gedaan voor ons, hij wist zijn beide partijen te winnen, de single en de mix samen met Inge. En ook Debby wist haar single te winnen . Helaas eindstand: 3-5 verloren, maar er is zeker potentie om bij de return meer punten te verzamelen. Volgende week op de planning: Polisport

Hoornse BV 7 – Upsilon BC 5

Voor team 7 was de eerste competitie wedstrijd extra spannend: Voor de 3 jongelingen (Ernst, Tess en Kim) was het de eerste wedstrijd bij de senioren en voor het oudje (Maurice) de eerste wedstrijd in 3 jaar. Konden ze (nog) wel meekomen…..
Dit keer stond een thuiswedstrijd tegen Upsilon 5 op de planning. Met 2 personen die de volle 100% hebben gescoord en een eind uitlag van 6-2 kunnen we wel stellen dat het met het meekomen wel goed zit!Of deze eerste wedstrijd als maatstaf voor het hele seizoen geldt zullen we snel te weten komen.
Komende zaterdag staat de volgende wedstrijd al weer gepland: Uit tegen Polisport.

Hoornse BV M1 – Upsilon BC M1

Team M1 is het seizoen uitmuntend met een 8-0 overwinning! Rick, Patrick, Johann en Gauthier hebben allemaal een 100% score. Kunnen ze dit ook de rest van het seizoen volhouden? We gaan het volgende week zien in de wedstrijd tegen: Diemen BV

Ook zo benieuwd naar de prestaties van de andere teams? Morgen meer!