BSO-kinderen Berend Botje krijgen badmintontraining

BSO-kinderen Berend Botje krijgen badmintontraining

Kinderopvang Berend Botje heeft in de vakantieperiode altijd veel kinderen die naar de buitenschoolse opvang gaan. Een mooi moment om al deze kinderen welkom te heten bij HBV voor een badmintontraining.

Ruim 40 kinderen leerden de basis van het badminton. Binnen korte tijd hadden alle kinderen, in de leeftijd van 4 t/m 10 jaar, een racket in de hand en hielden ze de shuttle hoog. Voor de allerkleinsten waren er ook kleine rackets en ballonnen aanwezig om goed mee te oefenen.

Het lukte de kinderen na een korte pauze ook om over het net te slaan. Bij sommigen ging dat zelfs heel erg goed en werden er records overslaan neergezet.

Na afloop kregen alle kinderen een flyer mee naar huis, waarmee ze 3 x een gratis proefles mee kunnen doen. Een aantal Berend Botje-kinderen wilt misschien wel gaan badmintonnen bij HBV!

Goed om te vermelden: vanaf augustus zal er ook een badMINIton-training komen bij HBV: op zaterdag van 10.00 zullen kinderen van 4 t/m 8 jaar kennis kunnen maken met de mooie badmintonsport.