Badminton Mini Training bij HBV

Badminton Mini Training bij HBV

HBV organiseert voor kinderen van groepen 1, 2 en 3 speciaal op hun leeftijdsgroep afgestemde trainingen.

Vanaf 28 augustus elke zaterdag van 10:00 tot 11:00.

We gaan vooral heel veel plezier maken, en ondertussen spelenderwijs werken aan alle basisvaardigheden die bij sporten horen: rennen, springen, gooien en slaan.

HBV Fun, fit en vaardigheden is een goede manier om te beginnen met elke sport, waarbij we wat extra aandacht besteden aan de beginselen van onze eigen sport: badminton!

Lijkt dit je leuk? Stuur een mailtje met je naam en leeftijd naar jc.hoornsebv@gmail.com om je aan te melden, we zouden het leuk vinden om je te verwelkomen!

P.S.: Ben je al wat ouder, maar wel geïnteresseerd in badminton? Ook jou hebben we er natuurlijk graag bij! Stuur een mailtje aan jc.hoornsebv@gmail.com voor alle informatie over gratis proeflessen en trainingstijden.

Informatie voor ouders:

  • Locatie: sporthal Copernicus, Nieuwe Steen 11.
  • Kosten: eerste 3x gratis, na inschrijving €70,- per seizoen (mini-jeugdlidmaatschap HBV).
  • Kleding: gym-kleding (zoals voor school) en gymschoenen (geen zwarte zolen die afgeven op de vloer).

Geef uw kind een flesje frisdrank of water mee.

Geef uw kind een briefje mee met zijn/haar naam en het telefoonnummer waarop vader of moeder bereikbaar is.Vader of moeder mogen ook blijven kijken en misschien een handje helpen als zij dat leuk

vinden. Uiteraard gelden er wel de gebruikelijke corona maatregelen met betrekking tot afstand tot elkaar en de trainer.