· 

HBV Zwitsers Open

 

Op zaterdag 11 september organiseert de Hoornse Badminton Vereniging het 'HBV Zwitsers Open'. Als opwarmer van het nieuwe seizoen, kun je je voor dit eendagstoernooi inschrijven voor het dubbel en gemengddubbel. Competitiespelers uit heel Nederland zijn welkom. 

 

Er wordt gespeeld volgens het Zwitsers Laddersysteem. Dat betekent dat de computer op basis van de resultaten tijdens het toernooi bepaalt wie je volgende tegenstander wordt. Zo zijn leuke wedstrijden op jouw niveau gegarandeerd en ben je niet uitgeschakeld als je verliest. 

 

Het toernooi start om 11:00 en is circa 17:00 afgelopen. Er is plaats voor maximaal 64 spelers, dus wees er snel bij!

Voor meer info en om in te schrijven, klik op onderstaande button:

Na afloop wordt er een barbecue georganiseerd. Voor deelnemers aan het toernooi kost dit €5,- p.p. Hiervoor ontvang je een portie patat en twee burgers. Aanmelden voor de barbecue kan tegelijk met de inschrijving voor het toernooi (zie bovenstaande button).

Als je niet mee doet aan het toernooi, is aanmelding voor de barbecue €7,50 p.p. Aanmelding gaat dan via tc.hoornsebv@gmail.com (geef aan hoeveel personen en hoeveel daarvan vegetarisch). 

 

 

Later op de avond, vanaf 19:00, kun je genieten van de eerste wedstrijd van het seizoen van ons 1e team in de Eredivisie. Zij nemen het in onze eigen hal op tegen BC Amersfoort