· 

HBV Stay Fit Challenge

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar!! 

 

Daar zitten we weer in lockdown. Zit jij ook vooral te netflixen of achter (je niet zo ideale) werkplek de hele dag? En beweeg je hierdoor eigenlijk te weinig? We willen als het kan natuurlijk allemaal weer fit op de badmintonbaan verschijnen. Begin het nieuwe jaar goed en doe mee met de HBV Stay Fit Challenge, gegeven door Sanne (én speciale gast trainers).

 

Work Out (zaterdag)

Elke zaterdag om 11.00 doen we via Zoom samen een workout. Het enige wat je nodig hebt is Zoom (en wie heeft dat niet tegenwoordig?) en een beetje ruimte waar je met je armen kan zwaaien. Iedereen die komt, krijgt 2 punten op de HBV lockdown rankinglijst. 

 

Challenge-opdracht

Maar er is meer.... Je kunt ook punten verdienen door de weekchallenge te doen en op te sturen naar Sanne. Iedere week komt er een challenge die je uitvoert, filmt en stuurt via whatsapp. Hiervoor krijg je welgeteld 5 punten. 

Challenge-opdracht week 1: Bring Sally Up, Bring Sally Down

 

 

Meedoen? Meld je hieronder aan!

Je ontvangt dan wekelijks de Challenge-opdrachten en een link voor de Zoom-meeting op zaterdag.


 

HBV Lockdown Ranglijst

 

De punten die je hebt verdiend worden hieronder bijgehouden in de ranglijst! Doe je best!

Wie eind januari het meeste punten heeft wint een hele mooie prijs.