· 

Vandaag: Algemene Leden Vergadering

De ALV voor de verantwoording van het afgelopen seizoen, stond gepland voor 22 oktober. Volgens de coronaregels die golden tijdens het versturen van de uitnodiging hadden we de hoop dat we dit op de een of andere manier in de hal konden organiseren.

 

Helaas door de strengere maatregelen die die week waren afgekondigd was het niet mogelijk en hebben we het verplaatst naar half december. Aangezien deze maatregelen niet zijn versoepeld zijn we genoodzaakt om de ALV wederom digitaal te doen.

 

We zullen om 20.30 beginnen. Gezien de ervaringen die we hebben met de afgelopen ALV en de ledenraad hopen we deze voor 22.00 af te ronden.

 

De link naar de vergadering, de agenda en bijbehorende stukken zijn meegestuurd met de uitnodiging van de secretaris. Meer info en aanmelden voor ALV, neem via onderstaande button contact op met de secretaris.