· 

Mondkapje op bij HBV

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, is het dragen van een mondkapje in alle publieke binnenruimten vanaf 1 december verplicht. Dit betekent dat ook in onze sporthal het dragen van een (niet-medisch) mondkapje verplicht is, behalve tijdens het badmintonnen.

 

Wij verzoeken ieder lid dringend om aan deze verplichting te voldoen en bij binnenkomst, omkleden en verlaten van de sporthal een mondkapje te dragen. Zodra je gaat badmintonnen kan het mondkapje af worden gezet.

 

De mondkapjesplicht geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder. Wie de regel niet naleeft, riskeert een boete van 95 euro bij controle.

 

De verplichting tot het dragen van een mondkapje geldt niet voor mensen die vanwege een beperking of ziekte geen mondkapje kunnen dragen of opzetten