· 

Team 5 Kampioen!

De toppers van team 5 hebben het kampioenschap binnengehaald! Bij de voorlaatste wedstrijd konden de HBV-ers het kampioenschap al veilig stellen. Dan moest er wel gewonnen worden van Leeuwarder BC met maar liefst 7-1.

 

En dat lukte precies! Er werd 1 single verloren, maar nadat beide mixen waren gewonnen, was het kampioenschap een feit!

 

Gefeliciteerd Mitchell, Wesley, Tobias, Lianne, Lisa, Megan, Kaylee en Melanie!

 

Vorig seizoen promoveerde het team nog als kampioen naar de 4e divisie. Als promovendus lieten de HBV-ers echter al snel zien dat ze goede kansen hadden om hoog te eindigen in de 4e divisie. In de eerste seizoenshelft bleef het team ongeslagen, met alleen twee gelijke spelen tegen Upsilon en Almere. In de tweede helft werd alleen verloren van Hoogkarspel (5-3), maar de afstand op de nummer 2 was inmiddels al zo groot, dat het kampioenschap team 5 eigenlijk niet meer kon ontgaan.

 

Een prachtige prestatie, wat een promotie naar de 3e divisie tot gevolg heeft.

 

Team 5 en team 8 worden op 8 februari om 18.30 gehuldigd voor het behaalde kampioenschap.