· 

Team 8 Kampioen!

Zonder te spelen is het 8e team van HBV kampioen geworden. Gezien de uitslagen van de afgelopen dagen, is er geen enkele tegenstander meer die de HBV-ers kan inhalen.

 

Met nog twee wedstrijden te gaan mag HBV 8 zich dus al officieel kampioen noemen! Gefeliciteerd!

 

Het team met 4 heren en 2 dames is dit seizoen tot nu toe nog ongeslagen in de 7e divisie (voormalig 3e klasse). Het was halverwege het seizoen dus niet meer de vraag of, maar vooral wanneer het team kampioen zou worden. Tegenstanders werden veelal met grote uitslagen naar huis gestuurd. 

 

Bastiaan, Michiel, Maurice, John, Annamarie en Wendy kwamen twee weken geleden 1 punt tekort om toen al kampioen te worden. In plaats van de benodigde 8-0, werd het 7-1. Maar nu de concurrentie punten heeft verloren, is het kampioenschap een feit!

 

Op 8 februari om 18.30 wordt het team gehuldigd. Wees erbij!