· 

Team 1 maakt zich op voor Kampioenspoule

Voor het tweede jaar op rij heeft HBV de Kampioenspoule bereikt in de Eredivisie. Vorig seizoen werd daarin de laatste (vijfde) plaats behaald, maar dit seizoen wil de Hoornse formatie meer. 

 

De ploeg van Serge Mayer heeft zich versterkt en lijkt nu een serieuze gooi te kunnen doen naar de play-offs om het Landskampioenschap. Hiervoor moet een plaats bij de eerste drie behaald zien te worden.

De wedstrijden zijn inmiddels ingepland. HBV speelt tegen elke club uit de Kampioenspoule een thuis- en uitwedstrijd. Elke wedstrijd zal spektakel opleveren, dus kom de ploeg zeker aanmoedigen in onze eigen HBV-hal. De thuiswedstrijden zijn als volgt:

  • HBV - DKC, zaterdag 30 november, 15:00
  • HBV - Drop Shot, zondag 8 december, 13:30
  • HBV - Duinwijck, zaterdag 4 januari, 15:00
  • HBV - BV Almere, zaterdag 11 januari 15:00

Stuk voor stuk bijzondere en spannende wedstrijden. In de reguliere competitie wisten de HBV-ers tegen DKC gelijk te spelen, en werd verloren van Drop Shot, Duinwijck en Almere. Maar in de Kampioenspoule zal HBV sterker dan ooit zijn. De spelers trainen keihard en zijn klaar om een topprestatie te leveren. 

 

Het team hoopt voor veel supporters te kunnen gaan knokken voor een finaleplek. Komt dat zien!