· 

HBV staat voor dubbelweekend


HBV bezet nog steeds knap de 1e plaats in de Eredivisie. De 6-2 overwinning op Roosterse afgelopen weekend was voldoende om de koppositie vast te houden.

 

Dit weekend speelt team 1 een bijzonder dubbelweekend met twee totaal verschillende wedstrijden:

 

Zaterdagavond om 19:00 speelt HBV in eigen huis tegen topclub Almere, dat momenteel 3e staat op de ranglijst. De Almeerders hebben de afgelopen jaren al meerdere malen de finale behaald, maar werden nog nooit Landskampioen. Met een versterkt team doen ze dit jaar wederom een gooi naar het Kampioenschap. 

 

Zondag om 14:30 worden de Horinezen in Groningen verwacht, voor de wedstrijd tegen GSBC Amor. De nieuwkomers staan laatste met 2 punten. Zaak is dus om zoveel mogelijk punten mee terug te nemen naar Hoorn. 


Thomas Sibbald