· 

Anne de Valk verkozen tot nieuwe voorzitter

Op de Algemene Leden Vergadering van donderdag 29 augustus is Anne de Valk gekozen tot nieuwe voorzitter van HBV. Het afgelopen jaar nam ze al veelvuldig waarnemend de rol van voorzitter over. Nick Eijssens is nu gestopt als voorzitter en wordt dus opgevolgd door Anne.

 

Anne is al een aantal jaar bestuurslid als secretaris. Dit heeft ze met veel energie en bekwaamheid gedaan, dus voor de aanwezige leden was het niet meer dan logisch om Anne te verkiezen. Anne heeft een mooie visie voor HBV, waarin plaats is voor iedereen die wil badmintonnen op elk niveau. De verbinding zoeken tussen de verschillende spelersgroepen is ook iets wat Anne de afgelopen jaren al veel heeft gedaan.

 

Tijdens de ALV werden nog meer bestuursleden benoemd. Maurice Kohlbrugge neemt de rol van secretaris van Anne over. Maurice heeft ook al vele jaren een rol gehad in de Technische Commissie. Tot slot werd Mandy Dekker benoemd tot algemeen lid, met de focus op het verbeteren van de communicatie. Katja van Walstijn (TC), Carla Schouten (RAC) en Sander Meester (JC) maken het bestuur compleet.

 

Op de vergadering werd ook ingestemd met een contributieverlaging voor alle leden van HBV.