· 

Feest Maak Je Samen!

Het Jubileum-Feest op 29 juni belooft een gedenkwaardige dag te worden. Inmiddels zijn we ruim over de 100 aanmeldingen voor het Buffet en verwachten we meer dan 200 gasten over de gehele dag.

 

Wil je je nog aanmelden voor het Buffet of de Jeugd-Clinic, ga dan gauw naar onze Jubileum-pagina en meld je voor donderdag 20 juni aan.

 

Zo'n groot feest vergt veel voorbereidingswerk en een strakke organisatie. De Jubileum-commissie is al maanden bezig om er een spektakel van te maken. Toch hierbij een oproep aan ALLE leden om ook een handje te helpen tijdens dit weekend.

 

In de kantine hangt een lijst (zie foto hieronder), waarop je je kunt aanmelden voor een specifieke taak tijdens het Jubileum. Wij hopen dat iedereen zijn naam ergens bij wilt schrijven, zodat we er samen een mooi feest van kunnen maken! Je kunt je hulp ook aanbieden per mail.