· 

Team 1: Finn Achthoven blijft bij HBV

In het seizoen 2019-2020 zal Finn Achthoven tot de selectie van HBV behoren.

 

De pas 17-jarige HBV-er maakt een stormachtige ontwikkeling door. Als jong knulletje kwam hij bij HBV binnenwandelen en al snel was zijn talent zichtbaar. Door veel trainingsarbeid en doorzettingsvermogen werd hij veelvuldig Nederlands Jeugd Kampioen en is hij geselecteerd voor de nationale junioren selectie.

 

Finn woont en traint nu op Papendal, wat hem alleen maar nog beter maakt in het badmintonspelletje. Afgelopen seizoen heeft hij het uitstekend gedaan in het tweede team en daarom heeft de TC besloten hem op te nemen in de selectie voor het eerste team. Dit betekent dat hij in principe vastspeler van team 2 zal zijn, maar ook ervaring op zal gaan doen in de Eredivisie in team 1.

 

De Horinees stond in de belangstelling van een andere Eredivisieclub, maar heeft gelukkig gekozen om voor HBV te blijven spelen. Wij zijn ontzettend blij dat we een echte clubman aan het eerste team toe kunnen voegen, en weten dat hij van onschatbare waarde zal zijn in de toekomst. 

Finn Achthoven

 

Leeftijd: 17 jaar

Woonplaats: Hoorn/Arnhem

Studie: voortgezet onderwijs

Voorkeur: Rechtshandig

Hobby's: Films kijken, spelletjes spelen

 

Voorgaande clubs: -

Prestaties: 8 x Nederlands Jeugd Kampioen, Beste 16 Mannen-Dubbel EJK -15 en U-17.

 

"Ik ben bij HBV gebleven voor de sfeer en het enthousiasme. Ik voel me hier thuis en kan mij hier nog steeds verder ontwikkelen.

Mijn doel voor volgend jaar is om goeie ervaring op te doen in de eredivisie en om zo veel mogelijk partijen te winnen!!"


Morgen wordt weer een nieuwe speler bekend gemaakt die deel uitmaakt van de selectie van HBV in de Eredivisie 2019-2020.