· 

Team 1: Jessica Ottenhoff blijft bij HBV

In het seizoen 2019-2020 zal Jessica Ottenhoff weer in de selectie van HBV spelen.

 

Jessica heeft een geweldig seizoen gedraaid in de Eredivisie, waarin ze al haar dubbelwedstrijden met Iris wist te winnen. Volgend seizoen zal ze in principe uitkomen in het tweede team van HBV, maar zal veelvuldig nog in team 1 te bewonderen zijn. 

 

Jessica speelt inmiddels al een aantal jaar voor HBV, na haar verhuizing naar Hoorn. Bij HBV werd ze onder andere kampioen in de 1e divisie en maakte zo de promotie naar de Eredivisie mee. Inmiddels is Jessica ook actief als vrijwilliger in de kantinecommissie. 

 

Jessica zal in principe vastspeler van team 2 zijn, om dit team te versterken. Maar vanwege de vele internationale toernooien die Iben en Iris zullen spelen, zal Jessica nog veel invalbeurten maken in team 1. De TC is blij dat Jessica bereid is om haar kwaliteiten in beide teams in te gaan zetten en we wensen haar een mooi seizoen toe.

 

Jessica Ottenhoff

 

Leeftijd: 33 jaar

Woonplaats: Hoorn

Werk: Operational buyer

Voorkeur: Rechtshandig

Hobby's: Reizen, squashen

 

Voorgaande clubs: BV Slotermeer

Prestaties: Nederlands Jeugd Kampioen -13 (DE), promotie met HBV naar Eredivisie

 

"HBV is inmiddels mijn club geworden waar ik met veel plezier speel. Dit wordt mijn derde seizoen en zoals vorig jaar willen we weer de kampioenspoule behalen. Echter, smaakt het naar meer en gaan we proberen om de top 3 te bereiken."


Morgen wordt weer een nieuwe speler bekend gemaakt die deel uitmaakt van de selectie van HBV in de Eredivisie 2019-2020.