· 

Team 1: Thomas Sibbald versterkt HBV

In het seizoen 2019-2020 zal Thomas Sibbald het eerste team van HBV komen versterken.

 

Thomas is een jonge en ambitieuze badmintonner uit Zeewolde. Hij heeft een aantal jaar bij Van Zijderveld in de Eredivisie gespeeld en won daar een groot gedeelte van zijn enkelwedstrijden. Niet voor niets is Thomas inmiddels gestegen naar de vijfde plaats op de nationale ranglijst.

 

Met de degradatie van Van Zijderveld was Thomas op zoek naar een vereniging waar hij weer Eredivisie kon spelen en waar hij volop zijn talenten kan ontwikkelen. En dat kan bij HBV! Hij zal zich het komende jaar volledig op badminton storten, om zijn spel nog meer te verbeteren. Deze mentaliteit en ambitie passen goed in het plaatje van HBV, dat op zoek is naar gemotiveerde spelers die zich voor de volle 100 % geven voor de club.

 

De TC is ontzettend blij met de komst van Thomas en denken met hem een geweldige aanwinst te hebben om onze doelstelling, het bereiken van de Kampioenspoule, te volbrengen. De scherpe lezer heeft de achternaam van Thomas wellicht herkend: zijn vader Max wordt volgend seizoen trainer bij HBV.

 

Thomas Sibbald

 

Leeftijd: 21 jaar

Woonplaats: Zeewolde

Werk: Badmintonnen & training geven

Voorkeur: Rechtshandig

Hobby's: Videos bewerken, gamen

 

Voorgaande clubs: Zeewally, Almere, Van Zijderveld

Prestaties: Tweemaal winnaar Master-toernooi mannendubbel.

 

 "Ik kom nieuw bij HBV. Ik heb voor deze club gekozen voor nieuwe uitdagingen. Zoals met het team in de Kampioenspoule komen. Als we dat gehaald hebben, proberen we de play-offs te spelen."

 

 

Foto: Rene Lagerwaard


Morgen wordt weer een nieuwe speler bekend gemaakt die deel uitmaakt van de selectie van HBV in de Eredivisie 2019-2020.