· 

Team 1: Niels Veenstra blijft bij HBV!

In het seizoen 2019-2020 zal Niels Veenstra weer uitkomen voor HBV in de Eredivisie.

 

Niels is vorig seizoen bij HBV komen spelen en bleek een geweldige aanwinst te zijn. Met spectaculair badminton heeft hij het thuispubliek al vele mensen vermaakt en hij heeft daarnaast een goede ontwikkeling laten zien. 

 

Maar bovenal is Niels een echte teamplayer en heeft hij zich binnen een jaar onmisbaar gemaakt in het vlaggenschip van HBV. De TC is daarom ook ontzettend blij dat Niels, ondanks de afstanden die hij moet afleggen, er voor heeft gekozen om bij HBV te blijven spelen.

 

Niels is een echte singelaar en heeft vorig seizoen veel ervaring opgedaan in de Kampioenspoule tegen de beste heren van Nederland. HBV heeft het vertrouwen dat hij komend seizoen deze spelers kan gaan verslaan. Ook in de dubbel en gemengddubbel laat Niels groei zijn, dus hij zal multi inzetbaar zijn. 

Niels Veenstra

 

Leeftijd: 20 jaar

Woonplaats: Den Bosch

Studie: Sport, Gezondheid & Management

Voorkeur: Rechtshandig

 

Voorgaande clubs: BCH, Victoria, Tilburg, Geldrop

Prestaties: Meervoudig 2e op Nederlands Jeugd Kampioenschappen.

 

 "Dit word mijn tweede seizoen bij HBV. Vorig jaar heb ik het erg leuk gehad en mij goed kunnen ontwikkelen in meerdere onderdelen. Mijn ambities matchen goed bij de ambities van HBV en hoop dat we een nog beter seizoen kunnen draaien dan afgelopen seizoen!"


Morgen wordt weer een nieuwe speler bekend gemaakt die deel uitmaakt van de selectie van HBV in de Eredivisie 2019-2020.

Reactie schrijven

Commentaren: 0