· 

Jacco Arends en Ruben Jille geven Clinic bij HBV

Op zaterdag 29 juni viert HBV het 50-jarig Jubileum. In de middag worden de jeugdleden in het zonnetje gezet: zij mogen gratis meedoen aan een sportieve en leerzame clinic!

 

Deze badminton-training wordt gegeven door twee nationale toppers: Ruben Jille en Jacco Arends. Op het afgelopen NK wonnen zij samen het zilver in het Mannendubbel. Ruben is daarnaast Nederlands Kampioen in het Gemengddubbel. 

 

De clinic van Jacco en Ruben start om 16.00. Deelname is gratis, maar je dient je wel even aan te melden.

 

Alle jeugdleden die meedoen aan de clinic ontvangen ook een gratis loterij-lot, waarmee mooie prijzen te verdienen zijn. De prijzen worden na de officiële opening van de Feestavond (rond 18.00) verdeeld.

 

De jeugdleden en hun ouders zijn natuurlijk van harte welkom om na de clinic te blijven. Om 17.15 zullen Jacco en Ruben een demonstratiewedstrijd spelen tegen onze eigen toppers uit team 1. In de avond is er een gezellige feest-avond, met onder andere een heerlijk buffet van Buriram waar je je voor kunt aanmelden (kosten €10,- p.p.).