· 

Duinwijck te sterk voor team 2

De loting voor de Vandekolk Hypotheken Cup was team 2 niet gunstig gezind. Gelijk in de eerste wedstrijd was Duinwijck 1 de tegenstander. De Haarlemmers kroonden zich nog geen maand geleden tot Landskampioen van Nederland.

 

Team 2 werd gevormd door vastspelers Joey, Feng en Marsha, aangevuld met Rico en Armel uit team 3.

 

Duinwijck kwam met een behoorlijk sterke selectie naar Hoorn toe. Onder leiding van onze eigen scheidsrechter Maarten werden de wedstrijden gespeeld. 

 

Duinwijck bleek in veel partijen een maatje te groot voor de HBV-ers. Vier wedstrijden op rij werden in twee games verloren, ondanks dat de Horinezen mooie rally's speelden. De laatste wedstrijd, de mix van Joey en Armel, verliep ontzettend goed en in twee games verrasten zij Brian Wassink en Raquel Humphris.

 

De eindstand kwam daarmee op 1-4 in het voordeel van de gasten. Het bekeravontuur voor team 2 houdt hier op. Binnenkort is de loting voor de 4e ronde. Dit is de laatste voorronde, waarin HBV 1 zich hopelijk weet te plaatsen voor het finaleweekend.