· 

Team 1 en 2 in actie op Bekertoernooi

HBV doet met twee teams mee aan het landelijke bekertoernooi. Als Eredivisie en 1e Divisie teams stromen zij in in de derde ronde van de Vandekolk Hypotheken Cup.

 

Team 1 komt donderdagavond 4 april in actie tegen Onder Ons. De club uit Den Haag komt in de Bondscompetitie uit in de 4e divisie en heeft de eerste twee rondes overleefd. HBV is het aan zijn stand verplicht om de 4e ronde te behalen.

 

Team 2 heeft een zwaardere opgave: vrijdag 5 april komt Duinwijck 1 op bezoek. De Landskampioen zal een pittige tegenstander worden voor het tweede team van HBV. De wedstrijd start vrijdag om 20.00 in onze eigen hal. Komt u team 2 aanmoedigen?

 

Een bekerwedstrijd bestaat uit 5 partijen: mannendubbel, vrouwendubbel, mannenenkel, vrouwenenkel en gemengddubbel. Het eerste team dat 3 partijen wint, gaat door naar de volgende ronde. Die vierde ronde is de laatste voorronde.  Daarna volgt de finaledag met de laatste 8 teams bij BC Drop Shot.