· 

Joey en Sanne clubkampioen

Afgelopen week werden de clubkampioenschappen van de competitiespelers gespeeld. Op woensdag en vrijdag werden de voorrondes gespeeld. Op zaterdagavond volgden, na een heerlijk Indisch Buffet, de halve finales en finales.

 

 

In het mannenenkel werd Joey Muns de nieuwe clubkampioen van HBV. Hij versloeg in drie games Dave Veerman, die al vier jaar de titel in zijn bezit had. Joey is sinds dit seizoen speler van HBV in team 2 en was dus gelijk zeer succesvol bij zijn eerste clubkampioenschappen bij HBV.

 

Bij de dames werd Sanne Roos de clubkampioen van 2019. Zij versloeg in twee games Joy Duinmaijer en werd zo voor het eerst in haar carrière de beste dame van HBV. Ook Sanne was dit jaar speelster van team 2.

 

De overige clubkampioenen: in het mannendubbel zegevierden Nick Veerman en Wesley Kessing. Het damesdubbel was een prooi voor Tiffany McClymont en Sanne Roos. Het gemengddubbel werd gewonnen door Rosaline Tumewu en Rico Klaassen Bos.

 

In het enkelspel werd ook een categorie B gespeeld. Bij de mannen haalden twee jeugdspelers verrassend de finale. Florian van Langen werd de winnaar ten koste van Rik Boots. Bij de dames won Annamarie Ruijter het enkelspel, Lindsey Gooijers werd tweede.

 

 

De clubkampioenschappen werden afgesloten met een feestje in de stad. Met een grote groep HBV-ers werd tot diep in de nacht gedanst. Een geslaagde clubkampioenschappen!