· 

Feng verrast op Master toernooi AMOR

Afgelopen weekend werd in Groningen het eerste Master toernooi van 2019 georganiseerd, te weten bij nieuwbakken Eredivisionist GSBC Amor. Namens HBV deden Feng Groothuijse, Niels Veenstra, Menno de Vor en Wim Hoogland mee.

 

Feng was in goede doen en versloeg in haar single achtereenvolgens Deborah van der Wal en Susan Li. In de finale trof ze Ieva Pope van Van Zijderveld. De Letse was met 21-12 en 21-19 te sterk voor de HBV-er.

 

In het dubbelspel verraste Feng door samen met Rosa Hondeman van Martinus de poulewinst te pakken door onder andere de geplaatste Jasmine Paap en Simone Hermsen te verslaan. In de finale volgde een spannende drie-gamer die nipt werd verloren van wederom Ieva Pope, met Diede Odijk van Almere aan haar zijde.

 

Niels verloor in zijn single in de halve finale van Dennis Koppen in drie games. In het gemengddubbel met Jasmine Paap haalde hij wel de finale. Deze werd in twee games verloren van Aram Mahmoud en Rosalie Teuben van Almere.