· 

HBV-ers succesvol bij Scagha toernooi

Begin maart organiseert Polisport steevast het gezellige en sportieve Scagha toernooi. Ook dit jaar was het weer een mooie editie, met veel prijzen voor HBV.

 

Namens HBV deden mee: Kaylee van Wichen, John Loa, Rico Klaassen Bos, Annamarie Ruijter, Annelies Hougardy, Nils van Hoegee, John Veerman en Joy Duinmaijer. 

 

Categorie 3

In de hoogste categorie voor spelers vanaf de 2e divisie waren Nils, Rico, Joy en Kaylee actief. In het damesenkel waren weinig inschrijvingen en ging de strijd in de finalepoule tussen Joy en Kaylee. In twee games pakte Joy de winst en werd zo kampioen.

In het gemengddubbel waren Joy en Rico succesvol. In de finale klopten zij Roel Oomes en Mirjam Goode in twee spannende games. Rico was samen met Nils ook de beste in het mannendubbel, in twee games werden Roel Oomes en Timo Nanne verslagen.

Rico wist alleen de derde finale van het toernooi niet te winnen: Jeroen Hoogzaad was in drie games te sterk.

 

Categorie 8

Voor de spelers vanaf de 7e divisie was het een eendagstoernooi. John en John bereikten in het mannendubbel de finale, maar verloren deze van Robin de Jongh en Jesper Joosten van de thuisvereniging. Annelies en Annamarie bleken wederom een uitstekend duo: in de finalepoule wisten zij al hun partijen te winnen en kroonden zich zodoende tot de winnaressen.