· 

HBV-ers op het NK

Komend weekend wordt in Almere het Forza NK 2019 gespeeld. Namens HBV doen veel spelers mee om een gooi te doen naar het Nederlands Kampioenschap.

 

 

Mannen-Enkel

 

Niels Veenstra is direct toegelaten tot het hoofdtoernooi en speelt tegen Aram Mahmoud van BV Almere, die derde geplaatst is. Zij hebben elkaar al veelvuldig getroffen de afgelopen jaren. Wie weet kan Niels dit keer stunten?

Menno de Vor, Joey Muns en Finn Achthoven zullen proberen zich via het kwalificatietoernooi op vrijdag te plaatsen voor het hoofdtoernooi. Vorig jaar is het Finn gelukt om zich middels 3 overwinningen te plaatsen. Wie weet lukt dit weer?

 

 

Vrouwen-Enkel

 

Chloe Mayer speelt in het hoofdtoernooi tegen Marlies Baan van DKC. In de competitie verloor Chloe nog nipt van Marlies. Feng Groothuijse probeert zich via de kwalificaties te plaatsen voor het hoofdtoernooi.

 

 

Mannen-Dubbel

 

Niels Veenstra en Ruben Wijnands zijn direct geplaatst voor het hoofdtoernooi. Zij spelen in de eerste ronde tegen Lars Kros en Timo Stoffelen en kunnen zich bij winst voor de kwartfinales plaatsen. Finn Achthoven, Menno de Vor en Joey Muns spelen met respectievelijk Andy Buijk, Maurice Paassen en Tomas Spanbroek in het kwalificatietoernooi. 

 

 

Vrouwen-Dubbel

 

Iris Tabeling werd vorig jaar runner-up op het NK in de vrouwendubbel. Dit jaar speelt ze wederom met Samantha Cuntapay. In de eerste ronde nemen ze het op tegen Marlies Baan en Diasy Bommeleyn, vierde geplaatst. 

 

 

Gemengd-Dubbel

 

Iris Tabeling is met Alex Vlaar 3e geplaatst in het hoofdtoernooi van de gemengddubbel. In het kwalificatietoernooi spelen Joey Muns en Feng Groothuijse uit team 2 samen. De andere HBV-ers die in het kwalificatietoernooi spelen: Chloe Mayer met Timo Stoffelen, Finn Achthoven met Amy Tan en Niels Veenstra met Jasmine Paap.

 

 

Alle HBV-ers veel succes gewenst!