· 

HBV 6 bijna kampioen

Het zesde team van HBV had gisteravond een doordeweekse competitiewedstrijden tegen BC IJmond. Met een verpletterende 8-0 winst is het kampioenschap nu echt binnen handbereik!

 

Wesley, Mitchell, Tobias, Lianne, Kaylee en Lisa zijn een nieuw geformeerd team, dat dit jaar uitkomt in de 5e divisie (voorheen Hoofdklasse). Ze kwamen terecht in een sterke poule, waarin ook Sparta en Vennewater voor het kampioenschap gingen.

 

In de eerste seizoenshelft ging het tussen HBV, Sparta en Vennewater lang gelijk op. Het zesde won met 5-3 van Sparta en speelde 4-4 tegen Vennewater. In de tweede helft gaf team 6 nog wat gas bij: de concurrenten werden beiden met 6-2 verslagen en daarmee was het gat geslagen.

 

HBV 6 staat nu met 11 wedstrijden gespeeld op 67 punten. Alleen Sparta zou theoretisch nog op 68 punten komen, als zij de komende 3 wedstrijden met 8-0 winnen. Team 6 speelt zelf pas weer op 4 februari tegen Swish, waar één punt voldoende is om kampioen te worden. De verwachting is echter dat Sparta al eerder punten zal verspelen en het kampioenschap wellicht komend weekend al een feit is. U leest het op deze website!