· 

HBV uit op revanche tegen Duinwijck

In de Kampioenspoule speelt HBV in principe geen rol van betekenis meer. De achterstand op de gedroomde derde plaats lijkt te groot om te overbruggen. Desalniettemin geven de Horinezen zich niet gewonnen en zal het elke tegenstander het vuur aan de schenen leggen. 

 

In de uitwedstrijd tegen Duinwijck werd met 7-1 verloren en dat was moeilijk een terechte uitslag te noemen. Duinwijck won maar liefst 5 partijen in een derde game, waarbij er ook nog eens veel games met een miniem verschil beslist werden.

 

De selectie van Duinwijck is breed en sterk, dus het is de vraag waar de winstpunten aanstaande zondag gehaald kunnen worden. De vorige keer werd de damesdubbel gewonnen van Milou Lugters en Raquel Humphris.

 

Komt dat zien: aanstaande zondag om 14.00 in onze eigen hal.